The Adam Project is the Tamil dub of the film of the same name. It was released on Netflix on March 9, 2022.
Cast[]
Character
|
Actor
|
|
Adam Reed
|
Karthik கார்த்திக்
|
David டேவிட் (younger)
|
|
Maya Sorian
|
Arti Varanasi ஆர்த்தி வாரணாசி
|
|
Laura
|
Jai Geeta ஜெய் கீதா
|
|
Ellie Reed
|
Uma Maheshwari உமா மஹேஸ்வரி
|
|
Louis Reed
|
Rohan J Nair ரோஹன் ஜெ நாயர்
|
|
Chuck
|
K Karthikeyan கே கார்த்திகேயன்
|
Sophie
|
Govardini G கோவர்தினி ஜி
|
|
Christos
|
Lokesh J லோகேஷ் ஜ
|
|
Ray
|
Nagarjuna நாகார்ஜூனா
|
Derek
|
Surya Veerarajan சூர்யா வீரராஜன்
|
|
Paul
|
Akaran Venkateswaran அகரன் வெங்கடேஸ்வரன்
|
Additional voices
|
Jai Kumar ஜெய் குமார்
|
V Jai Shankar வி ஜெய் சங்கர்
|
Krishnan Manohar கிருஷ்ணன் மனோகர்
|
Gurunath குருநாத்
|
Jagadeeswaran ஜெகதீஸ்வரன்
|
Technical staff
|
Dubbing director
|
V Jai Shankar வி ஜெய் சங்கர்
|
Translator
|
Sai Abhijit Suresh சாய் அபிஜித் சுரேஷ்
|
Sound engineers
|
Arumugam Nayanar ஆறுமுகம் நாயனார்
|
Ahin Martin அஹின் மார்ட்டின்
|
Project manager
|
Shalini Katyal ஷாலினி கத்யால்
|
Dubbing credits[]